Succesul înseamnă Fericirire sau Fericirea însemnă Succes?

Dragi absolvenți, îmi place să cred că în cei 4 ani petrecuți împreună v-am fost și prieten nu doar profesor sau decan. Eu rămân din acești  ani cu amintiri frumoase. Nu pot să știu ce vă veți aminti voi despre facultate peste câțiva ani, însă pot să sper că amintirile vor cuprinde printre altele și activitățile desfășurate în facultate, atât cele didactice cât și cele extradidactice, nopțile albe dinaintea unui examen, excursiile cu colegii și profesorii, balul bobocilor, multe relații de prietenie si de iubire, certuri sau desparțiri, etc.

Acum în calitatea mea de prieten al vostru, vreau doar să vă felicit, fără a vă mai da sfaturi, vreau doar să vă asigur că vă voi rămâne alături în viitor și nu vă voi uita niciodată și voi spera la succesul și fericirea voastră.

Doresc ca la acest sfârșit de drum să le mulțumesc în numele facultății părinților care ne-au dat atâția studenți creativi și serioși și să vă mulțumesc vouă, studenților, pentru că ne-ați demonstrat că visurile voastre pot deveni misiunea noastră educațională și pentru că fiecare, în felul său, a adăugat valoare instituției noastre.

Vă mulțumesc pentru că ne-ați permis să vă îndrumăm și să participăm la formarea voastră ca oameni într-o lume a respectului de sine și a respectului față de cei din jur.

Și pentru că nu mă abțin, voi spune doar atât: Nu uitați că indiferent de profesia pe care o veți alege, va trebui să vă perfecționați continuu. Educația profesională nu se termină niciodată; evoluția noastră, ca oameni, nu se termină niciodată; orice final este un nou început!

Dragi studenți, acum suntem colegi! Vă felicit pentru absolvirea Facultății de Drept și vă doresc succes în continuare! Nu uitați să fiți fericiți!

 P.S. Pentru mine Fericirea îmseamnă Succes! O mare fericire am simțit atunci când am citit mesajul vostru, dragi absolvenți ca urmare a felicitarilor noastre!

 

Doamne, am ramas fara cuvinte! Ne-ati adus lacrimi in ochi multora. Nu am intalnit niciodata niste profesori atat de minunati, de care nu as dori sa ma despart niciodata! Ati fost a doua casa pentru noi, ne-ati format gandirea, ati format o noua generatie de juristi, avocati, notari, procurori si judecatori. Vreau sa stiti ca ne-ati facut cea mai mare bucurie. Nu ne-am fi asteptat si supriza aceasta va ramane in sufletele noastre! Eforturile dumneavoastra din acesti ani nu au trecut neobservate si in special cele de anul acesta. Asa grea cum a fost adaptarea la nou, am stiut intotdeauna ca avem un om pe care ne putem baza si care va face tot ce e posibil sa terminam cu bine. Va iubim din tot sufletul si cu multi dintre noi o sa va revedeti la master! Va iubim mult!!!!

Anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *