Sesiunea naţională de comunicări ştiinţifice a studenţilor şi masteranzilor

Sesiunea stiintifica

Cercetarea științifică este importantă pentru orice student, masterand și licențiat în studii superioare. Cercetarea științifică este un pas de pornire pentru orice tânăr care dorește să-și aprofundeze cunoștințele într-un anumit domeniu sau subdomeniu de studii. Conferințele, simpozioanele științifice, oferă tinerilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, argumentare, analiză și sinteză, activitate creativă intelectuală și spiritul critic. Având în vedere importanța cercetării științifice în rândul studenților și masteranzilor, ne propunem organizarea unei conferințe științifice la nivel național.
Facultatea de Drept din Cluj-Napoca a Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, în colaborare cu mai mulți parteneri, organizează în data de 15 aprilie 2021, ONLINE începând cu orele 1000, o sesiune naţională de comunicări ştiinţifice a studenţilor şi masteranzilor.
Sunt invitaţi să participe studenţi şi masteranzi ai facultăţilor din România. Nu se percepe taxă de participare. Programul detaliat al conferinţei, precum şi alte informaţii vor fi postate începând cu  8.04.2021 pe site-ul www.dimitriecantemir.ro la „Activitatea ştiinţifică”.

IMPORTANT!
În acest an, cu ajutorul partenerilor noștri, vor fi acordate următoarele premii:
Premiul I – 1000 Lei
Premiul II – 750 lei
Premiul III – 500 lei
Pentru a putea fi supuse jurizării, lucrările ce urmează să fie prezentate trebuie trimise in extenso până cel târziu la data de 13.04.2021.
Participarea la Sesiunea de comunicări este posibilă și fără trimiterea lucrării până la data precizată, situație în care aceasta nu va intra însă în cursa pentru premii.

          Obiectivele conferinței:
           promovarea cercetării ştiinţifice în rândul tinerilor;
          – dezvoltarea abilităţilor de comunicare, argumentare, analiză şi sinteză, activitate creativă intelectuală şi spiritul critic;
          – realizarea unor articole de cercetare ştiinţifică;
          – schimb de experienţă;
           publicarea articolelor de cercetare în “Revista Juridică Studenţească”.

 

Pentru mai multe detalii, a se vedea http://www.dimitriecantemir.ro/?page_id=8123

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *