Prin ochii unui coordonator

Încă din primele zile de facultate ale anului universitar 2019-2020, subiectul cel mai discutat printre studenții anilor 2 și 3 a fost organizarea evenimentului anual „Balul Bobocilor”

Acest entuziasm i-a cuprins imediat și pe bobocii facultății noastre; speriați și totuși curioși,  au răspuns afirmativ provocării implicându-se în diversele activități ce aveau să urmeze, fiind nevoiți să iasă din zona lor de confort.

Bineînțeles noi, coordonatorii, nostalgici, am avut plăcerea de a-i putea ajuta în pregătirea momentelor pe care urmau să le realizeze fiecare echipă. Săptămânal, bobocii noștri  au avut parte de  pregătire intensă pentru realizarea dansurilor necesare pentru bal, ajutați de coregrafii trupei „Genessis Dance Studio” fără de care nu ar fi putut concepe deschiderea evenimentului. Totodată, zilnic, fiecare echipă împreună cu coordonatorii lor își desfășurau repetițiile individual pentru proba de talente.

Grație colaborării coordonatori-boboci, legături au fost formate;  în cateva zile avea să aibă loc marele eveniment iar fiecare echipă era contra-timp,  cu cât termenul se apropia de limită cu atât bobocii noștrii cât și coordonatorii se simțeau presați, iar acest lucru a determinat inducerea panicii și a indoielii de sine  a micilor participanți. Deși gândul la renunțare a trecut prin capul unora, ei au continuat să depună efort în cadrul repetițiilor inclusiv în dimineața balului.

Mulțumită doamnei decan, care ne-a pus la dispoziție sala de sport cât și alte spații, cu toții au reușit să își ducă la bun sfârșit pregătirile. În ziua balului, emoțiile i-au cuprins pe fiecare concurent în parte, făcându-i să se gândească: „ dacă uit pașii?”,  „oare o să iasă bine?”. Totuși, depășind acest obstacol, au pășit pe scenă în lumina reflectoarelor și au făcut din acest eveniment unul dintre cele mai importante și frumoase momente  pe care le vor avea pe parcursul facultății.

 

Dima, student, anul II, Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *