Mesajul șefei de promoție 2020 de la IFR

Promotia 2020

Stimată Doamnă Decan, stimată Doamnă Decan de suflet, distinşi profesori şi dragi coleg

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și susținerea acordată de-a lungul acestor 4 ani intenși, ani presărați cu nenumărate ore de studiu, dar și cu reușite pe măsură, putând astfel marca o etapă specială din viața noastră și anume, facultatea!

Mă adresez dvs. cu deosebită stimă, în calitate de șef al promoției 2020 a Facultății de Drept Cluj Napoca din cadrul Universității Creștine ˝Dimitrie Cantemir˝, IFR. Acest lucru se datorează orelor de studiu (unele dintre ele împărtășite cu dragii mei colegi de grupă), orelor de curs susținute cu maximă dăruire de către distinșii mei profesori, și nu în ultimul rând, familiei mele, care m-a susținut din prima clipă și care a insuflat energie dorinței mele de a deveni jurist.

Până acum 4 ani, dreptul pentru mine reprezenta un vis frumos, însă neîmplinit din păcate, fiindcă la vremea respectivă m-am resemnat cu ideea de a urma studiile universitare economice. Cu toate acestea, cred cu tărie că pasiunile unui om nu pier niciodată, astfel că, după mulți ani, am decis să nu renunț la visele mele, să ies din zona mea de confort și să fac ceea ce îmi place cu adevărat!

Vreau să mulțumesc familiei mele pentru încrederea și sprijinul acordat, întrucât fără ajutorul lor nu aș fi reușit, fiindcă aceștia m-au încurajat și susținut tot timpul, înțelegându-mă în sesiuni, atunci când eram foarte stresată și când nimic altceva nu conta atunci pentru mine înafara examenelor 😊 Pentru toate acestea, eu vă mulțumesc!❤

Nu în ultimul rând, mulțumesc distinșilor mei profesori, care mi-au deschis un nou drum, devenindu-mi astfel, modele de urmat în viață. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce am învățat de la dumneavoastră, pentru sfaturile oferite, pentru răbdarea dumneavoastră și încrederea acordată, pentru încurajările primite de-a lungul celor 4 ani, dar mai ales pentru faptul că v-ați dat tot interesul să nu rămânem cu întrebări fără răspuns!

Pentru toate acestea, eu vă mulțumesc!❤

Dragii mei colegi, am parcurs împreună 4 ani plini de emoții, sacrificii, satisfacții, poate câteodată cu mici inconveniente, dar în cele din urmă, s-au dovedit a fi 4 ani deosebiți!

Vă doresc tuturor să aveți încredere în voi, în cunoștințele dobândite și în visele voastre. Se zice că visele nu sunt îndeajuns de mari dacă nu te sperie! Așa că, urmați-vă visele și faceți în viață exact ceea ce simțiți că vă place și vă împlinește, iar călăuze de-a lungul vieții să vă fie adevărul, binele, iubirea și frumosul!

Fiți mai degrabă cei ce zâmbesc primii, decât cei care au uitat să zâmbească!

La final, doresc să închei cu cuvintele distinsului actor Victor Rebengiuc, pentru începutul vostru de carieră:

„Deschideți ochii…! Observați! Fiți treji! Fiți atenți la oameni, la cazuri, la conjuncturi. Nu cădeți în capcane! Nu faceți compromisuri! Nu fiți superficiali! Fiți riguroși când e nevoie și subtili când e cazul. Judecați obiectiv. Fiți cinstiți cu voi înșivă și cu cei din jurul vostru. Și mai ales, nu vă vindeți! Țara asta e plină de mercenari, de corupți, de duplicitari. Dacă există o speranță cât de cât credibilă, numai de la generația voastră poate veni. Deschide ochii…!“

Felicitări nouă, promoția 2020! De astăzi suntem juriști! 🎓⚖️

Cu mult drag,

Ștefania Vitlinger
Absolvent - Șef de promoție IFR

One Reply on “Mesajul șefei de promoție 2020 de la IFR”

  1. Felicitări tuturor absolvenților și în special ție Stefania!
    Ai ridicat o ștachetă unde puțini ajung, diplome multe, absolvenți multi, dar un singur om este cel care ajunge șef de promoție! Pentru că știu că ați fost o generație bună, „concurența” pentru acest loc a fost strânsă, deși scopul a fost altul și anume bagajul de cunoștințe, unde ii felicit și pe domnii și doamnele profesoare pentru profesionalismul didactic.
    Să nu uiți niciodată aceste momente, deoarece sunt cele mai înălțătoare momente personale și sper să te menții aici pentru o perioadă cât mai lungă.
    Mulțumim pentru bucuria creată și pentru că ai rămas și-n timpul studiilor aceași mamă și soție! 😘♥️😍💐🎓⚖️🍾

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *