Maratonului internațional Wizz-Air Cluj-Napoca!

Maratonului-internațional-Wizz-Air-Cluj-Napoca

Salutare tuturor!

Parte dintre voi mă cunosc drept profa de penal. Dar nu în calitatea amintită în cele ce preced doresc să vă rețin atenția.
De cinci ani Just Run! este echipa de alergare ștafetă-feminin a facultății, timp în care am participat la mai multe concursuri de alergare. Și cât de fericite am fost anul acesta când am reușit performanța de a urca pe podium în cadrul Maratonului internațional Wizz-Air Cluj-Napoca!
După cum se poate remarca în fotografii, de-a lungul timpului componența echipei a suferit modificări. Unele dintre noi s-au accidentat, pe altele le-a vizitat zburătoarea care aduce bebeluși, iar altele pur și simplu nu și au mai găsit motivația să practice sportul acesta atât de simplu și frumos.

În prezent suntem în căutarea unei tovarășe de echipă, care trebuie să îndeplinească minimum două condiții: să fie dornică să își depășească limitele și să iubească alergarea. În cazul în care vă regăsiți în cerințele fișei postului, vă primim cu drag în echipă, cu mențiunea că dacă anul acesta am prins podiumul, anul viitor ne dorim cel puțin același lucru.

Și dacă un text nu poate surprinde intensitatea trăirilor unei competiții și frumusețea spiritului de echipă, lăsăm imaginile să vorbească pentru noi.
 
Just Run!
Camelia Reghini
Lector Universitar Doctor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *