#LawStudent part. II

Dimineața  aceia când mergi la examen și ești pregătit/ă dar și foarte obosit/ă.

Uite așa mi-am început eu dimineața într-o zi de vineri, culmea.. se zice că vineri 13 e zi cu ghinion… bine ca era vineri 31! Toate bune si frumoase, cafea- bifat, recapitulat materia-bifat, zis o rugăciune-bifat, fără emoții-bifat.

Se apropie ora examenului și ar trebui să plec așa că mă gândesc să folosesc aplicația Clever pentru taxi (nu, nu e reclama la Clever).

Introduc adresa pe aplicație, iar în 2 minute ajunge taxi-ul.

Primesc mesaj de la șofer că de fapt adresa mea este undeva pe la vreo 2 km de unde sunt eu, aceeași problemă cu aplicația de fiecare dată așa că îi mai transmit încă o dată adresa și aștept; ajunge mașina, mă scuz în legătură cu adresa, deși eram sigură că am introdus corect, bineînțeles, domnul șofer își susține opinia că eu transmis o adresă greșită, nervos gesticulează pe GPS, arătându-mi unde sunt eu de fapt, iar într-un final mă întreabă:

Șofer:  Unde mergem?

Eu: Pe str. Burebista nr. 2 la Facultatea de Drept D. Cantemir, va rog.

Șofer: Îmi cer scuze. Sunteți profesoară sau studentă?

Eu: Mmm …  mergeți că am examen!

 

Mă gândesc că probabil a avut și dânsul o dimineață mai puțin bună, iar faptul că eu i-am spus ca merg la Facultatea de Drept i-a înseninat ziua. Oare dacă spuneam că merg la altă facultate, își mai cerea scuze?

 

Bianca Neag, studentă în anul 3, Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *