Fii și tu parte la salvarea unor vieți!

Ajuta si tu

Distanțarea socială, care este imperativă în aceste momente de criză declanșată de noul Coronavirus, nu trebuie să însemne și o distanțare interumană. Situația de criză fără precedent ne impune și o nouă responsabilitate socială, o solidaritate, atât față de cei bolnavi cât și față de cei care formează corpul medical.

Împreună, cadrele didactice, studenții și masteranzii Facultății de Drept din Cluj-Napoca din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, Asociația studenților, AJNEP, și asociația absolvenților, ADCC, facem apel către toți membrii comunității academice, absolvenții facultății noastre, toți cei care vor să ni se alăture cu donații pentru a veni în sprijinul sprijinul Serviciului de Ambulanță Cluj, în vederea achiziționării materialelor necesare.

Unirea noastră în acest proiect exprimă dragostea, recunoștința, susținerea și protecția pe care vrem să le oferim semenilor noștri. În acest mod, chiar dacă trebuie sa stam acasă vom putea fi și noi participanți activi, vom simții ca și noi am contribuit cu ceva la bunul mers al lucrurilor.

Donația dumneavoastră, în orice suma cât de mică, contează și va contribui în mod concret la salvarea unor vieți.

Contul IBAN al Asociației Justitia Nihil Expetit Praemii este RO84BTRLRONCRT0398158701 deschis la Banca Transilvania (CUI:37888374)

Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *