Fii și tu Moș Crăciunul cuiva!

Decembrie, zăpadă, miros de prăjituri, brad, lumini și cel mai important familie. Aceste cuvinte ne bucură pe majoritatea dintre noi, această perioadă ne face să devenim mai buni, mai darnici, mai grijulii cu aproapele nostru. Magia lunii Decembrie se așterne ușor și începe să își facă din ce în ce mai tare simțită prezența… Euforia „se plimbă veselă” printre noi, ducându-ne cu gândul la ziua de Crăciun, la cadourile de sub bradul viu colorat, la colindele cântate în fața șemineului.

Zilele astea sunt foarte încărcate…poate te întrebi “de ce? “… păi, răspunsul la această întrebare este următorul: sunt studentă  la Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” Facultatea de Drept Cluj-Napoca, în anul III, iar pentru mine și pentru toți colegii mei este o perioadă ocupată, deoarece organizăm diferite activități care, după părerea mea, aduc zâmbetul pe buze multor copii/oameni. Spre pildă, în  săptămâna 9.12-13.12 are loc evenimentul „Fii și tu Moș Crăciun!”. Acest eveniment este unul de suflet pentru facultatea noastră (organizându-se în fiecare an). Ce înseamnă această activitate mai exact? Se organizează o strângere de fonduri pentru diferite cauze sociale, în care toată facultatea se implică făcând prăjituri, strângând diferite sume de bani (din care se cumpără cadouri), confecționând  cutiuțe de cadouri pentru fiecare copil, mai pe scurt, fiecare își donează puțin „din sufletul său” pentru a face alt suflet fericit.  Pentru tine sărbătorile poate sunt fericite, dar trebuie să știi că nu toți sunt la fel de norocoși, iar din această cauză vreau să îți aduc aminte de vorba:  „dar din dar se face Rai”.

 Facultatea noastră invită toate persoanele interesate să participe la strângerea de fonduri organizată pentru a aduce un zâmbet pe fața cuiva și de asemenea sunt așteptate să deguste prăjiturile pe care studenții și profesorii le-au pregătit.

Ale Vrînceanu
Studentă, anul III, Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *