Ecoul amintirilor

Sunt unele momente în viața noastră în care trebuie să ne oprim și să ne gândim cu atenție la drumul pe care dorim să îl parcurgem, însă până atunci… parcă sună, mai mult decât niciodată, ecoul amintirilor noastre din ultimii patru ani. Fie că e o emoție, întâmplare sau profesor, toate acestea și-au pus amprenta asupra noastră prin învățăturile oferite, determinându-ne totodată să ne descoperim propriul nostru potențial și să devenim azi mai buni decât am fost ieri.

A fost un drum plin de provocări, încă de la primele cursuri, pentru că eram deciși să ne autodepășim tot mai mult, într-un mediu în care oamenii împărtășeau aceleași pasiuni și motivații, dar care, în același timp, erau dornici de a lega noi prietenii. Toate conferințele la care am avut oportunitatea de a participa, workshop-urile, dezbaterile pe diferite teme juridice sau alte activități au pus bazele unei viitoare cariere în domeniul juridic, construite pe corectitudine, onestitate și respect. În acești patru ani, cu toții am învățat că nu trebuie să renunțăm când apare vreun obstacol, pentru că tot ceea ce ne propunem se poate realiza, deși transformarea poate părea dificilă uneori.

Să nu uităm faptul că orice final e doar un nou început și oricât de importantă ar părea destinația, ceea ce e cu adevărat important este că devenim tot mai puternici parcurgând drumul!

 

Carmen Ilea
Carmen Ilea
Absolventă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *