Distracția a fost pe cinste la balul bobocilor de la Dimitrie Cantemir!

Coregrafia Genessis Dance Studio

Studenții s-au distrat pe cinste la balul Facultatății de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”. Atmosfera a fost nemaipomenită, iar spectacolul oferit de concurenți a depășit așteptările publicului.

Deși aveau emoții uriașe când au intrat pe scenă, bobocii au fost foarte creativi și implicați. Tema balului a fost celebrul serial „La casa de papel”, astfel că tinerii au ales să poarte uniforme roșii, ținută specifică personajelor din serial.

Am vorbit cu unul dintre concurenți, David Tănase, care mi-a povestit cu mult entuziasm trăirile pe care le-a avut pe parcursul spectacolului: „Până să urc pe scenă am avut emoții foarte mari, îmi era frică să nu uit pașii de dans dar, în momentul în care a început muzica, am simțit că mișcările veneau de la sine, fără să mă mai gândesc la coregrafie. În legătură cu proba de talente pe care am susținut-o împreună cu partenera mea, sunt bucuros că a ieșit totul atât de bine. Echipa noastă a fost cea care a deschis ringul de dans și emoțiile parcă s-au dublat. Am muncit mult, dar a meritat, pentru că acest eveniment nu a fost doar balul facultății noastre, a fost și un prilej în care am legat prietenii noi, am cunoscut oameni minunați și, nu în ultimul rând, am învățat să lucrez în echipă.”

 

Vreau asadar să îi felicit pe toți cei care s-au implicat atât de mult și care și-au răpit din timpul lor liber să organizeze un eveniment foarte reușit, care a transmis doar sentimente pozitive, atât concurenților, cât și invitaților!

Andreea Varvari
Andreea Varvari
Studentă, Anul I, Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *