Cu mulțumire, promoția 2020!

Vreau să încep acest scurt articol cu două citate care îmi plac foarte mult, acestea spun că: „Cei mai buni profesori sunt cei care te învață încotro să te uiți, dar nu îți spun ce să vezi” Alexandra K. Tranfor și „Profesorul este ca o lumânare care luminează pe alții, consumându-se pe sine.” Giovanni Ruffini. Și întradevăr așa a fost.

Acest aricol s-a născut din dorința de a mulțumi oamenilor care, pe parcusul celor patru ani de facultate au jucat un rol fundamental în viitorul nostru. Fiecare, prin cunoștințele sale prin experiența personală cât și profesională au adus un plus valoare la ceea ce însemnăm azi ca oamnei și măine ca juriști.

Da!! Aceștia sunt profesorii noștri. Oameni deosebiți care au dat dovadă de profesionalism, răbdare, înțelegere și devotament față de noi. Au fost atenți la cerințele fiecăruia și ne-au insulflat frumusețile profesiei pe care o exercită, fie ea de avocat fie de judecător, dar și frumusețea studierii acestei științe care se numește Drept.

Personal, recunosc, că decizia luată de a veni la această Facultate pentru mine a fost cea mai inspirată alegere și asta datorită acestor oameni minunați care mi-au fost profesori și de la care am învățat atât de multe.  
         Așadar, acum după patru ani,  ca și absolvent, vreau să mulțumesc, în numele întregului colectiv, tuturor  cadrelor didactice care pe parcursul acestui timp au ajutat la construirea unei funadații solide pe care noi să putem continua să construim.

 

Promoția 2020 vă mulțumește! 

Nicolae Babiciu
Absolvent, Promoția 2020, Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *